7 deadly Følgebrev skriftligt synder

Ikke starte din jobsøgning med en (eller flere) strejker mod jer ved at begå nogen af disse fælles følgebrev brølere. Hver er let at undgå, men de kan synke dine chancer for et interview, hvis du medtager dem i brevet.
1. at sende dit brev til den forkerte person, beliggenhed eller afdeling.
Vil du virkelig ønsker din brev til jord du et job hos det firma, du sender den til? Derefter tag sig tid til at kontrollere, at du har den rette navn, titel og adresse for den leje manager eller andre beslutningstagere, der skal modtage den.
Medmindre du er helt sikker er du allerede har den mest up to date kontaktoplysninger, tage et par minutter til at ringe og spørge. Ellers du kan så godt ikke gider at sende dit brev – det mest sandsynligt ikke vil nå den tiltænkte modtager. Og hvis den gør, han eller hun vil ikke blive imponeret at du ikke gider at tage dette enkle trin.
2. irriterer din potentielle arbejdsgiver med en fremadstræbende, arrogant og indbildsk tone til brevet.
Er du virkelig Guds gave til menneskeheden? Hvis ikke, chancer er du skulle komme på tværs med en smule ydmyghed, ikke pralerier. Gem den “Jeg er også godt for dig ikke at ansætte mig” ting til når du prale til dine venner om det store stykke arbejde du lige landet. (Selv de sandsynligvis ikke vil blive imponeret – og de som allerede dig!) I stedet, lad dine præstationer og færdigheder taler for sig selv.
3. slåfejl, stavefejl, tegnsætning eller grammatiske fejl.
Der er ingen undskyldning for at lade nogen af disse fejl i et følgebrev (eller et CV for sags skyld). Hvis sådanne sager er virkelig ikke din stærke suite, bede en ven til at se dit brev over for dig. Åbenlys fejl som disse er bare endnu en grund til en leje manager til selvhelende dit CV og følgebrev til side, aldrig at blive set igen. Hvorfor? Fordi de tror, du er for doven, også ufølsom eller for ufaglærte til at passe godt på deres virksomhed.
4. skrive vandreture, ufokuserede sætninger og afsnit.
Par ansættende ledere ønsker at tænke de læser en nyligt opdaget mangler side fra James Joyce’s Ulysses. Især når alle de virkelig ønsker at forstå, er hvorfor de bør læse den vedlagte CV. Stramt skrevet sætninger og tre eller fire korte afsnit, der kommunikerer svaret på dette spørgsmål vil bidrage til at sikre dit CV bliver læst, ikke kastet.
5. skrive lange breve, selvom godt fokuseret og velskrevet.
Her er en god regel at leve efter: ikke gå over en side. Det er et følgebrev, ikke din selvbiografi. Fange din læsers opmærksomhed hurtigt og imponere ham eller hende med din velskrevet hovedpunkter. Lad dit CV gøre resten af den taler. Indtil interview af kurset.
6. skrive et brev, der er alt om dig, og ikke om hvad du kan gøre for din potentielle arbejdsgiver.
Lytter du til WIFM? Sikker på at gør du. Det er, hvad betyder det For mig, den lille radiostation i vores hoveder, der alle lytter til, herunder den person, der modtager brevet. Din potentielle arbejdsgiver ønsker at vide, hvad du kan gøre for ham eller hende, ikke anden vej rundt. Sørg for at dit brev højdepunkter hvorfor vil du kunne hjælpe deres firma sælge flere widgets, design bedre satellitter eller ellers gøre fremtiden lysere.
7. ved hjælp af ulige layout, for mange skrifttyper, farver og andre opmærksomhed at få enheder.
Med sjælden undtagelse, opmærksomhed getters som alt for travlt layouts, eksotiske multi-farve design og ulige størrelse papir har ingen plads i et følgebrev eller genoptage. Gem den til dekorationer på den næste firmafest.
Følg disse fornuftige forslag og du vil skrive et følgebrev, der er bundet til at gøre dig skiller sig ud- og jord du et interview.
Tekstforfatter og konsulent Vincent Czaplyski er grundlægger af www.impressive-resumes.com, din online kilde til professionelt skriftlig “industriel styrke” CV’er og følgebreve garanteret at jord du et interview.
Copyright 2005 af Vincent Czaplyski, alle rettigheder forbeholdes.
Du kan genudgive denne artikel i sin helhed, så længe du medtage filen komplet underskrift ovenfor uden ændringer.

One Reply to “7 deadly Følgebrev skriftligt synder”

  1. Добрый день, напоминаем о Вашем счастливом билете Лoтo! Забepитe свои средства: http://tinyurl.com/Floribub NFDAW4475584NFDAW siger:

    Добрый день, напоминаем о Вашем счастливом билете Лoтo! Забepитe свои средства: http://tinyurl.com/Floribub THRT4475584JUYEGRT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation