Laminat Gulvbelægning Business – hvad du skal efter at have besluttet at Start

Før du læser denne artikel, Bemærk venligst at det blev skrevet for folk, der ønsker at starte deres egen laminatgulve business i USA Dele af oplysningerne i denne artikel er derfor nyttigt kun for disse bestemte personer.
Når du har oprettet din Laminat Gulvbelægning forretningsplan og at finde leverandører, skal flere handlinger sparke virksomheden. Først, du har brug at komme med et navn, som du skal så registrere med Secretary of State, medmindre du laver virksomhed under eget navn. Dette er påkrævet, således at folk kan identificere, hvem der er ejer af en bestemt laminatgulve business. Besøg Secretary of State hjemmeside for de relevante former for oplysninger om hvordan man registrerer din virksomheds navn. I Californien, hjemmesiden er kig til de samme oplysninger for staten ønskede at starte din virksomhed i.
Næste, du skal få en skat I.D. eller en føderal nummer (EIN, Employer Identification). Disse er én og samme ting. EIN kræves af IRS for at identificere arbejdsgivere. Det er et must, hvis du har medarbejdere. Selv hvis du ikke vil have employeeds, er det nyttigt at fremskaffe den. En EIN ofte behov for at købe forsyninger og merchandise til engrospriser. Læse IRS offentliggørelse “starter et & holde forretningspapirer” (www.irs.gov/pub/irs-pdf/p583.pdf-side 3).
Når du får en EIN bør du overveje, at opnå en licens til din forretning for laminatgulve. Igen, kontakt Secretary of State hjemmeside for mere information.
Hvis du har medarbejdere, skal du kontakte den amerikanske Institut for Occupational Safety and Health Administration (OSHA). Det er en føderale agentur, der fører tilsyn med sikkerhed på arbejdspladsen. Alle arbejdsgivere er forpligtet til at give en sund og sikker arbejdsplads. Sundheds- og inspektioner er lavet af lighed uden forudgående varsel, så sørg for at din arbejdsplads er altid sat op efter deres regler. For mere information besøg LIGHEDS hjemmeside på www.osha.gov.
Endelig, når du starter din laminat virksomhed, Sørg for at købe en virksomheds forsikringspolice. Dette omfatter ansvar og andre standard dækning. Få en forsikring for forretningssted, uanset om du ejer det eller ej. Udlejers forsikring kan være upålidelige. Hvis du har mindst én medarbejder, skal du have worker’s kompensation forsikring. Tjekke med din forsikring udenrigsministerium til at se om der er andre yderligere typer af forsikringer, som kræves.
Denne artikel giver kun et lille overblik om hvad du skal vide, før du starter din egen forretning for laminatgulve. For nærmere oplysninger kontakt de relevante myndigheder i din tilstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation