Sådan køber du den rigtige akvarium

Køb dit første akvarium, hvad skal man kigge efter
Hvis du er interesseret i at købe et akvarium og holde flere sorter af fisk som kæledyr, er der flere ting du bør vide, før du begynde at kigge. Nogle faktorer til at huske er type fisk, antallet af fisk, og hvilken type af indretning vil du gerne. Købe et akvarium kan ende med at koste en masse penge, men hvis du handler smart du kan få et flot akvarium til en god pris.
Hvis du ikke har ejet et akvarium før, måske du tror, det ville være bedst at starte små. I sandhed er du ved at etablere et økosystem, så køber en lille tank og kun et par fisk, er faktisk sværere end at gå en smule større. For at dit akvarium til at overleve, skal du rette pH-balance og også nogle levende planter. Tænk her på tyve gallon og en begyndende størrelse. Dette vil give din fisk plads til at svømme og ikke føler sig fanget i et lille rum. Det vil give dig mere at se på og nyde så godt.
Må ikke købe for mange fisk i begyndelsen. Fire eller fem er et godt antal. Du vil kunne tilføje flere senere på hvis du ønsker at. En anden overvejelse er at beslutte, hvis du vil friske vand fisk eller saltvand fisk. Du kan ikke have både i den samme akvarium. De fleste af tropicals lever i saltvand.
Før du vælger tilfældigt nogle fisk, gøre nogle Internetforskning eller tale med de pet opmagasinere ansatte. Nogle fiskearter interagere ikke godt og kan faktisk spise hinanden til frokost.
Nu hvor du ved tanken og de fisk, du vil, er det tid til at tænke på dekorationer. Der er en masse valg henne ved den pet opmagasinere, og rigtige kun afhænger hvad du kan lide. Det betyder dog ikke at du bare kan sætte noget i vandet. Grus skal især komme fra en pet opmagasinere, da det ikke vil have en negativ indflydelse på dit akvarium system, som ville gøre stranden grus. Du ønsker ikke at forstyrre den balance, du har arbejdet så hårdt at etablere.
Efter at have din fisk og besluttes i akvariet du vil gerne, næste du bliver nødt til at bringe i vandet. Klor i det normale postevand er skadelig for planter og fisk. Dette er den vigtigste faktor. Du vil skulle behandle vandet fra hanen for at fjerne klorindhold. Bruge en klor remover før tilsætning af vand til akvariet.
Opretholde den korrekte vandtemperaturen er en anden vigtig overvejelse for dit akvarium. Det skal være mellem 70 og 80 grader Fahrenheit, så sørg for at købe et termometer. Hvis temperaturen ikke er bare lige, kunne din fisk dø.
Den næste ting at overveje er fødevarer for fisk. De fleste fisk er ikke kræsne om den mad, de får, fisk flager og pellets er både fint med fisk. Anbefaling til eventuelle særlige fødevarer kan konstateres fra dyrehandleren.
Nogle mennesker er af opfattelse, at blot placere et par guld fisk i en skål og håber, at fisken vil være fint. Men det Tømrerfirma ⇒ Få 3 gratis og uforpligtende tilbud. Klik her! tager meget mere indsats. Start et akvarium og derefter opretholde det kan være meget fornøjelig og tilfredsstillende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation