Finansielle mål, det første skridt i at gøre dine drømme til virkelighed

Finansielle mål er den allervigtigste ting du kan gøre for at tage kontrol over din økonomi. Dit liv kan ikke gå efter planen, hvis du ikke har en plan. Du vil fortsætte med at tilbringe hver en krone du tjene, hvis du ikke har planer for, hvor du ønsker at penge til at gå.
Nu mere end nogensinde har vi at planlægge vores egen fremtid. Cirka 70 millioner baby boomers vil nå pensionsalderen inden for de næste 10 år. Der vil lægge et enormt pres på den allerede anstrengte sociale sikringsordning.
Alan Greenspan, formand for Federal Reserve, har erklæret, at for at holde denne anspændte system går, pensionsalderen skal hæves eller fordele bliver nødt til at blive skåret tilbage. Den nogensinde ballooning føderale underskud er den vigtigste årsag.
Det ville være mit gæt, at begge disse ting vil ske, og meget mere. Hvis sociale sikring er selv omkring i en anden ti til tyve år, vil jeg være overrasket. Regeringens planer for det er lidt op i luften lige nu. Formanden vil gerne have os til at investere vores eget bidrag. Jeg kan forestille mig, at et program som vil tage en hel del tid og penge at oprette.
Hvis du kigger på de sociale sikringsordninger udtalelser du får hvert år et par måneder før din fødselsdag, og gør del af din fremtidige finansielle planlægning af forventer, at pengene skal være der, du kunne stå i besiddelse af en tom pose når du når pensionsalderen.
Der var en tid, hvor vores forældre og bedsteforældre kunne overleve på deres pension og social sikring og har det ret godt. Især, hvis deres hjem var betalt. Dette er ikke længere sandt.
Mange virksomheder giver ikke pensioner længere, de har 401K planer i stedet. På grund af inflation og en stigende mængde af consumer credit card gæld, mange mennesker ikke bidrager så meget som de burde eller de foretage udbetalinger når de har et problem, der kommer.
Det er derfor, at finansielle mål og at have en plan at arbejde hen imod, er så vigtigt. Du skal angive kortsigtede, mellemsigtede og langsigtede mål.
På kort sigt er målet kunne betale ned din kreditkort gæld, mellemsigtede mål kunne være planlægning at familie ferie du altid har drømt om, men kunne aldrig råd til på grund af gælden, langsigtede mål kan være en visse dollar beløb afsat til pensionering eller stykke af ejendom, som du ønsker at bygge hjemmet du ønsker at trække sig tilbage til på.
Start sætte mål skal du spørge dig selv nogle spørgsmål. Du skal også være realistiske. Hvis du sætte mål for højt i begyndelsen, ikke vil du holde sig. Du kan altid hæve hvert mål og sætte nye som du nå dem. Du vil ikke gøre det, hvis du indstiller dem alt for højt i begyndelsen og derefter give op, fordi de var helt urealistiske og uopnåelige.
Hvis målsætning nyt til dig, og du ikke har nogen idé om hvor man kan starte, får et stykke papir ud og laver en ønskeliste. Igen, være så realistisk som muligt. Hvis du kun gør mindsteløn og dit ønske er at købe en BMW eller en Jaguar i det næste år og du allerede har andre udgifter, vil det ikke ske, medmindre du også planlægger at øge din indkomst.
Når du laver din ønskeliste, skal du også skrive i hvor mange år du vil gerne se det ske og ca hvor mange penge det vil tage for at opfylde dette ønske. Derefter bestemme rækkefølgen af betydningen af din liste. Hvor vil du gerne arbejde på første, næste osv. Hvis du er single, er dette dit udgangspunkt.
Hvis du er gift eller har en partner, skal du både arbejde på dine egne lister. Så du bør sammenligne dem og gøre kompromiser så du kan både få så meget af, hvad du ønsker som muligt. Derefter arbejde på den rækkefølge, hvori du vil arbejde på disse mål.
Det vigtigste skridt i mål er at gennemføre dem. At lave en liste er fint, men hvis du holde det i en skuffe med dine papirer og glemme alt om det, det vil ikke gøre dig noget godt. De skal være noget, du virkelig ønsker og er villige til at foretage ændringer og justeringer i dit liv for at afsætte penge til dem.
En drøm vil altid være en drøm, hvis du ikke har en handlingsplan for at gøre det til et mål og derefter at virkeliggøre dette mål. Du skal holde denne liste med dig eller holde det, hvor du kan se det et par gange om dagen. Se på det så ofte som muligt. Holde tænker på hvor du er nu og hvor du vil være i fremtiden. Tænk over hvad det vil tage for at få der og de måder, du kan opnå disse mål.
Du får ikke en forfremmelse eller et raise på arbejde uden at sætte i bestræbelserne på at bevise, at du fortjener det. Dine drømme vil ikke gøre til virkelighed, hvis du lægger dem et sted og glemme alt om dem. Du skal være villig til at sætte den tid og motivation, du bruger i andre ting til at gøre dine økonomiske mål til virkelighed.
Du kan stå over din økonomiske fremtid og gøre det bedre. Uanset om din økonomi er i okay figur og du ønsker dem til at være bedre, eller om du har midlertidige problemer. Du skal bare have en plan og beslutsomhed og ønske om at følge det op.
Del II i denne artikel vil dække spørgsmål du nødt til at tænke om at starte mål processen og flere spørgsmål du bør overveje, når du er begyndt at implementere dine mål i dit budget. Hvis du ikke ønsker at vente på en del to du kan læse mere om opsætning financialk mål her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation