Sådan får du fat i en virkelig verden

Trin et: Udfyld et program online eller via telefon.

Der er flere online sites, hvor du kan starte dit lån online eller via telefon. Din lokale bank måske en af disse finansielle websteder. De fleste kan også give dig et tilbud på produkter som indskudsbeviser og nødmidler. Forudsat at du bruger disse penge til at betale en regning, der er en ikke-revolverende, ikke-amortiserende transaktion, vil dit lån typisk lukke inden for en eller to dage. Dette er normalt gratis fra eventuelle gebyrer. Du skal muligvis betale et gebyr eller have et vist minimumsbeløb for at kvalificere dig. Banker vil normalt sende dig en check, som du måske ønsker at kontanter eller sende tilbage, når du rent faktisk låne midlerne. Hvor skal jeg gå hen herfra?

Trin to: Tag en beslutning baseret på udtrykket.

Det her er den sjove del. Her kan du træffe en beslutning mellem en fast rente og en variabel rente (også kaldet regulering af marginen). En rente på 4% om året med en løbetid på 30 år er mere omkostningseffektiv end en 12-måneders justerbar rente, som kan starte ud på 18% om året og gå op og op i årenes løb. På den første af betingelserne skal du kende den permanente rente på lånet. Dette afhænger af, om du betaler en ballon betaling eller ej. Hvis du betaler en ballon betaling, vil du straks kende størrelsen af din månedlige betaling. Vilkårene for banken vil blive noteret på deres hjemmeside på den relevante linje. Hvis du låner fra et stort pengeinstitut, kan betingelserne være så korte som 7-10 år.

Renten vil variere fra institution til institution, selv om du vil låne det samme beløb hver måned. Dette skyldes de gældende markedsvilkår. Afhængigt af hvem du låner fra, skal du kontakte dem for at finde ud af, hvad det herskende marked er, og om de kan give dig en sats, der kan sammenlignes med andre institutioner. Hvis du låner fra en stor institution, kan de give dig en sats långiver er komfortabel med. Ellers kan du tjekke andre banker, store som små. Tjek også kreditforeninger, nogle er mere aggressive end andre i at give dig en prime rate. Hvis din kredit union har en bedre rente end de fleste, gå til dem. De fleste institutioner vil bøje sig baglæns for at gøre forretninger med dig, og på grund af dette har de fleksibilitet til at sænke renten, hvis de har brug for det.

Trin tre: Beslut dig for et tilbagebetalingsbeløb.

Denne del er generelt kendt som ved hjælp af et lån regnemaskine. En rente på 4% kan være for høj. Du er nødt til at beslutte, hvor meget du tror, du har råd til at gøre på månedsbasis og hvor længe. Endnu en gang, normalt banken eller institutionen vil udfylde dette for dig. De fleste online regnemaskiner vil have en rente regnemaskine, der vil give dig en omtrentlig betale beløb.

Nogle banker og finansielle institutioner kigge efter dig at have et minimumsbeløb på en balance, før de vil gøre et lån. Dette beløb kaldes en udnyttelsesgrad. Betale dit lån ud helt på dette niveau vil hjælpe din kredit score. Også, som nævnt tidligere, jo lavere beløb, du ansøger om bedre rente, du får.

Afslutningsvis, ved at bruge et par af disse værktøjer, du vil få fat i en virkelig verden, upartisk skøn over, hvad dit lån vilkår vil være. Hvis du planlægger at købe et nyt hjem eller bil tallene kan gøre hele forskellen i verden, så brug dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation