Dårlig kredit? Kvalificere dig selv For en Zero ned realkreditlån

Jeg besluttede at skrive denne artikel i dag efter lukning en hjem køb lån for et par, der havde nogle store kredit problemer. De fik ind i huset med nul ned betaling, og kun havde at bringe $600 for lukke omkostninger. Deres situation var temmelig dårlig, jeg taler om en konkurs 2 år siden, tusindvis af dollars i enestående samlinger, charge-offs og gæld til indkomst-forholdet på 49%. Af den måde, vi forlod alle deres udestående charge-offs og samlinger åbne hvilket betyder, at de ikke behøvede at betale nogen af dem! Så mange tror ikke de kunne kvalificere sig til et realkreditlån. Mange vil holde tænker, de ikke kan kvalificere sig indtil de læse denne artikel.
Mit navn er Nick Graziano og har været ansat som et lån Officer i 5 år. Jeg har erfaring med oprindelse konventionelle realkreditlån samt sub prime (ikke-konventionelle) boliglån lån. Mange af de klienter, jeg beskæftiger mig med har stor kredit (og ved det) har ikke noget problem at få et lån, men så er der dem med kredit problemer (og de kender det også). Dem med stor kredit er dem, der er let at lukke, får de bedste priser og alle med minimal tid involveret hos mig selv.
Men denne artikel er for dem med kredit problemer, lav indtægt og dem, der ikke har råd til en udbetaling. Jeg vil vise dig, hvordan du kvalificerer dig til et lån med nul ned betaling, og den eneste ud af lommen bekostning vil være mindre end $1.000 (hvis nogen overhovedet) til at dække nogle af de afsluttende omkostninger. Dette er blot et eksempel på et bestemt låneprogram, jeg bruger, men der er mange andre derude. Jeg tog dette låneprogram, fordi det giver mulighed for 100% finansiering til en 575 kredit score
Jeg ser det på daglig basis.
Alle ønsker at eje et hjem og dem med kredit problemer ringer hver pant selskab i telefonbogen og anvendelse på hver pant hjemmeside derude. (Og der er mange derude). Kun for at finde ud af senere, at hver gang en pant selskab trækker deres kredit, deres kredit score faldt et par point, eller at den særlige långiver ikke stammer typen lån, du har brug for. Det er frustrerende.
Trin for trin
Her er hvor jeg vise dig hvordan du kan kvalificere dig til en zero ned lån.
1. den første ting du behøver er din tri-merge kredit score. Jeg ville være mere så glad for at foreslå et par steder på internettet, som du kunne gå for at få din kredit score, men jeg ønsker ikke denne artikel til at virke som en reklame. Så er den bedste ting at gøre at lave en søgning på yahoo.com for udtryk som “gratis kreditrapporter”, eller “tri-merge kredit rapport”. Bare sørg for at du ender med at trække en “tri-merge” kredit rapport om dig selv. En tri-fusionerede kredit rapport trækker din kredit profiler fra de 3 store kredit indberettende virksomheder og fletter det ind 1 rapport. Den hyggelig genstand omkring trækker din kredit dig selv er, at det ikke vil påvirke dit kredit score. Bogmærke denne side, mens du gå få en kopi af din kredit rapport og derefter vende tilbage til at se de ekstra trin.
2. Hvad er dit kredit score? De fleste realkreditinstitutterne vil bruge midterste af de tre scores. Eksempel: Din kredit score er 576, 525, 599. I dette tilfælde ville du bruge 576 kredit score, da det ikke er den laveste score, og det er ikke den højeste.
3. er din midterste kredit score mindst 575? Hvis ja, tillykke og gå videre til næste trin. Hvis din midterste score er mindre end 575 har du nogle lektier at gøre. Du kan enten tegn op med et kredit reparation selskab (“Søg yahoo.com for kredit reparation”) for at forsøge at fjerne nogle nedsættende elementer på dit kreditkort, som vil hæve din kredit score eller du kan forsøge at erhverve nogle kredit for at hjælpe med genetablere din kreditværdighed. Den nemmeste måde at genetablere din kredit er ved at få en billån eller kreditkort designet til at hjælpe med genetablere din kredit. Igen søge yahoo.com for “kreditkort til at genetablere kredit”
4. do du har en konkurs eller afskærmning i din fortid? Har det været 2 år, siden det blev udskrevet? Hvis ja, gå videre til det næste trin! Hvis ikke, desværre i de fleste tilfælde din konkurs eller afskærmning skal udledes bliver mindst 2 år, eller du nødt til at have mindst 5% ned betaling.
5. du skal dokumentere 24 måneder af de seneste pant eller leje historie. Hvis du leje fra en ejendom administrationsselskab vil vi har brug for en verifikation af leje afsluttet. Formen vil blive leveret af din pant långiver eller mægler. Hvis du leje hos en privat udlejer, skal du 24 måneder annulleret kontrol / eller postanvisning kvitteringer med ingen betalinger over 30 dage for sent. Undskyld, du ikke kan bevise din leje historie, hvis du betaler din udlejer kontanter hver måned, medmindre de er en ejendom administrationsselskab. Hvis du ikke er i stand til at dokumentere din leje historie er der en vej udenom. Få din kredit rapport og kig efter følgende: har du en aktiv kreditlinje på din kredit rapport, der har været åben i mindst 24 måneder? Har denne kreditlinje havde nogen aktivitet i de sidste 6 måneder? Hvis ja, flytte til det næste trin.
6. kig på din kredit rapport. Har du en kreditlinje, der har en 12-måneders historie rapportering? Hvis ja, og så længe du har ikke mere at 2 x 30 dages sent gå betalinger derefter videre til næste trin.
7. kig på din kredit rapport igen. Nogen af dine kreditlinjer har har en høj grænse på mindst $3.000. Hvis ja, flytte til det næste trin.
8. nu tage én flere kig på din kredit rapport. Du skal bruge 1 flere ekstra åbent kreditlinje rapportering på din kredit rapport. (Det betyder ikke noget hvor længe det har været åben eller hvor meget kredit linjen er for).
Nå, congrats! Du gjort det så langt som betyder, at dit kredit kan kvalificere sig til en Zero ned betaling lån. Låneprogram du kvalificeret til kan ændres og er underlagt yderligere betingelser. Denne artikel skal ikke fortolkes som en reklame til at låne. Disse er de trin, jeg går igennem, når de forsøger at prækvalificere en klient, der har kredit problemer. Der er mange flere faktorer til at bestemme, så bedes du drøfte dette med en kvalificeret pant professional.
Du sikkert spørge dig selv, hvad du skal gøre med de oplysninger, der blev givet til dig i denne artikel. Den første ting er at kontakte et par realkreditinstitutter. Spørg dem, hvis de har nogen nul ned låneprogrammer, der vil gå ned til en 575 kredit score, eller hvad dit kredit score er. Husk, du skal bruge mindst en 575 kredit score at kvalificere sig til denne særlige låneprogram. Også, for at minimere din ud af lommen bekostning, Spørg din pant professionelle hvis ejendommen sælger får lov til at betale 6% af købsprisen mod lukning omkostninger. Hvis det er tilfældet, skal du huske at forhandle, i din kontrakt om køb, når du laver et tilbud på et hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation